NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Deckare: Vintereld

Publicerad 2023-03-29 20:39:41 i Deckare, Romaner,

Författare: Anders De La Mötte
År: 2018
Serie: Årstidskvartetten 
Del: 3
Genre: Deckare
ISBN: 9789137151205
Förlag: Bokförlaget Forum
HANDLING: 
Lucianatten 1987 utbryter en våldsam brand i en skånsk stugby. En ung kvinna dör i lågorna, och i polisutredningen som följer ställs vänner mot varandra, förtroenden sviks och familjer splittras innan en ung mordbrännare till sist erkänner. Trettio år senare får Laura Aulin ärva den nedgångna stugbyn av sin faster. För första gången sedan branden återvänder hon nu till trakten. Hennes närvaro rör upp känslorna, och när flera bränder anläggs blir stämningen än mer fientlig. Samtidigt börjar Laura ana att fastern kommit något på spåren före sin död, och hon tvingas ifrågasätta allt hon minns om den tragiska lucianatten. Om vinterelden som gav ärr som aldrig bleknat.
VAD JAG TYCKER OM BOKEN:
Jag tycker att boken var bra och spännande. Jag tycker att den är bra skriven. Jag gillar karaktärerna och miljön. Mirja Turestedt var uppläsare av boken och hon gjorde ett bra jobb. Jag tycker mycket om hans böcker så här långt. Jag tycker att han skriver på ett bra sätt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela