NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Ungdomsbok: Slutet

Publicerad 2019-09-30 15:38:07 i Ungdomsbok,

Författare: Mats Strandberg

År: 2018

ISBN: 9789129703498

HANDLING:

Du är sjutton år gammal. Det är sommar och världen ser ut precis som vanligt. Men du vet vad som är på väg. Om en månad är vi alla borta.Vad vill du göra den sista tiden? Vem vill du vara med när allt tar slut? Hur känns det att veta exakt vilket klockslag du ska dö? Och vad spelar ett liv mer eller mindre för roll? Slutet är en preapokalyptisk berättelse om två ensamma unga människor i en värld som lever på lånad tid. En tragedi binder dem samman och växer till en besatthet, men kommer de att hitta svaren innan himlen blir vit och haven förångas?

VAD JAG TYCKER OM BOKEN:

Jag tycker att den var mycket bra skriven och den var spännande och läskig samtidigt. Den var också ledsam men det var också mycket kärlek i boken också. Mycket på en gång i en och samma bok. Jag gillade den. Fast jag lyckades inte läsa denna den i pappersformat jag lyssnade på boken men det funkade lika bra.

 



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela