NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Feelgood: Bageriet Surdegen

Publicerad 2023-12-25 18:07:08 i Feelgood, JUL, Romaner,

Författare: Lilly Emme 
År: 2023
Serie: Kvarteret Kronan
Del: 4
Genre: Feelgood
ISBN: 9789180504447
Förlag: Historiska Media
HANDLING:
Julstämning råder i kvarteret Kronan och dess gulliga butiker med julbelysning, gran och marknad på torget intill. Adventsmyset inne på det prisbelönta bageriet Surdegen är dock allt annat än muntert. I nitton år har Sirpa, som äger bageriet, vunnit pepparkakshustävlingen på Finlandsfärjan. Nu drömmer hon om den tjugonde raka segern och har för ändamålet tryckt upp jubileumströjor. Den storslagna julskyltningen, med guldpokalen i centrum, är planerad in i minsta detalj. Men ingenting går som det är tänkt i år. Höfterna krånglar, konkurrensen är hårdare än vanligt och mitt i allt dyker en praktikant upp. Pixie är hårt sminkad i svart och stjäl Sirpas fokus. Det som skulle bli la grande finale ser ut att bli ett fullskaligt fiasko. Men kanske är det till slut Pixie som blir Sirpas räddning?
VAD JAG TYCKER OM BOKEN:
Jag tycker boken är bra och spännande och mycket julmysig. Uppläsare av ljudboken var Ellen Jelinek och hon gör ett bra jobb. Jag tycker att karaktärerna har en charm i boken och jag gillar miljön mycket för att det utspelar sig i bageri och café. En mysig miljö. Härlig story.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela