NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Biografi:! Som ett surr mellan brösten

Publicerad 2021-08-29 14:20:12 i Biograf,

Författare: Stina Jofs och Marianne Mörck
\nGenre: Biografi
\nÅr: 2021
\nISBN: 9789137157948
\nFörlag: Bokförlaget forum
\nHANDLING:
\nIntelligent, modig, rolig som få och lite halvtokig – i en underbar blandning. Marianne Mörck blev folkkär efter rollen som mamma Birgitta i tv-serien "Bonusfamiljen" men har en lång karriär bakom sig som skådespelare, regissör och sångerska. I sin självbiografi, skriven tillsammans med Stina Jofs, delar hon med sig av sorg och drömmar, förgörande kärlek och himmelsk ensamhet. Hon bor i en säng som heter Bismarck, skäms över människans ondska och längtar till Nepal. I hela sitt liv har hon slagits för att få vara sann mot sig själv. Som nyfödd lämnades hon till ett barnhem och adopterades av sjökaptenen och hans hustru vars högsta dröm var att hennes dotter skulle gifta sig med en Volvodirektör. Så blev det inte. Sannerligen inte.
\nVAD JAG TYCKER OM BOKEN:ý
\nEn underbar bok men jobbig. Jag skrattade en stund men sen vart ledsen och tårarna kom. Jag skiftade lite. Jag tycker hon är så stark som berättar sin historia. Så härligt att få de beskrivningar.  Jag lyssnade på boken och Marianne läste själv. Det vart en stark upplevelse. En underbar bok ..!
\nMan får räkna med tårar och skratt.
\n#bokförlagForum Bokförlaget Forum




Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela