NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Mysdeckare: Det rånar sig nog

Publicerad 2022-09-24 22:31:56 i Deckare, Feelgood, Mysdeckare, Romaner,

Författare: Catharina Ingelman-Sundberg 
År: 2022
Serie: Pensionärsligan
Del: 5
Genre: Feelgood, Mysdeckare, Humor 
ISBN: 9789137158167
Förlag: Förlaget Forum
HANDLING
Inget är omöjligt när Pensionärsligan slår till igen. Med uppfinningsrikedom och handlingskraft ger sig medlemmarna ut på stöldturné för att hjälpa dem som har det svårt. Men eftersom bankerna numera saknar kontanter måste gänget söka nya utvägar. Oförskräckt tar sig Märtha, Snillet, Krattan, Stina och Anna-Greta ut i cyberrymden och prövar lyckan bland kryptovalutor, artificiell intelligens och robotar. Med i spelet finns också en norsk oljemiljardär, antika guldmynt, förlista skepp, massor av champagne och riktigt vällagrad whisky.
VAD JAG TYCKER OM BOKEN:
Åh jag bara älskar dessa böcker om Pensionärsligan. Alla 5 i ligan är så underbara. Utan att uppfatta det hela ordentligt så insåg jag inte förrän nu att det var sista delen. Känner mig lite korkad att jag inte hängde med på det 😅😂🤯. Men jag tycker att boken är riktigt bra med härliga miljöer och karaktärer. Morgon Alling gör ett bra jobb med att vara uppläsare här. Jag tycker att det är tråkigt att det var sista boken i serien men det är nog dags för dem att få ett lugnt och avslappnat pensionärsliv. ☺️. Tack för underbara böcker med Pensionärsligan.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela