NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Roman: Rån och Inga visor

Publicerad 2020-10-28 20:27:54 i Feelgood, Romaner,

Författare: Catharina Ingelman-Sundberg
År: 2016
Genre:  Feelgood
Serie: Pensionärsligan
Del: 3
ISBN: 9789175036656
HANDLING:
Inget kan stoppa Pensionärsligan. Och nu behöver de pengar – mycket pengar. Att göra livet roligare och lyxigare för äldre människor kostar en hel del. Och varför inte ta efter finansvärldens koncept och dela ut bonusar – fast till lågavlönade och fattiga som behöver uppmuntras.En spektakulär bankkupp ger visserligen över tio miljoner. Men det räcker på sin höjd till att hyra en pråm i Stockholm och öppna hälsorestaurang med speeddejting och dans för äldre. Och ambitionerna är större än så.Märtha och hennes vänner bestämmer sig för att sikta högre och jaga de riktigt stora pengarna bland finanshajar, skattesmitare och riskkapitalister. I sin jakt på storkovan lever pensionärerna farligt när de försöker lura miljardärer bland lyxyachter i franska Saint-Tropez. Dessutom är polisen dem hack i häl.
VAD JAG TYCKER OM BOKEN:
Jag tycker att den är riktigt rolig och bra. Svårt att sluta lyssna. Helge Skoog har varit riktigt bra och underhållande att lyssna på. Boken var bra skriven som gjorde att det gick bra att lyssna på den. Jag undrar varför jag väntat så länge på att lyssna på dessa böcker. Jag gillar karaktärena mycket.


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela