NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Deckare: Underström

Publicerad 2022-06-24 12:11:34 i Deckare, Tema: Roslagen,

 Författare: Magnus Abrahamsson 
År: 2022
Genre: Deckare, Roslagen 
Serie: Mord på Norröra
Del: 1
ISBN: 9789180310628
Förlag: Bokfabriken 
HANDLING: 
Det är en ovanligt varm och solig midsommarafton på Norröra i Stockholms skärgård. Öns traditionella firande avbryts när en kvinna hittats mördad på en ödslig strand. Polisinspektör Elsa Kahn, som försöker vila ut efter en utmattningsdepression med suicidala inslag, dras på gott och ont in i en komplicerad utredning där hennes sommargrannar på ön både misstänker och misstänks. Allt är inte frid och fröjd i sommaridyllen, och det finns hemligheter som till varje pris måste bevaras. Bakom syrenhäckar och rödmålade skärgårdshemman döljer sig såväl avundsjuka och bitterhet som sexuella frustrationer, otrohet och kriminalitet. När ytterligare ett mord inträffar växer paniken, och Elsa måste tillsammans med den märkligt överengagerade åklagaren Matti Lark hitta gärningspersonen innan ön töms helt på folk.
VAD JAG TYCKER OM BOKEN:
Jag tycker att boken var bra och spännande. Jag tycker att den var bra skriven och jag tycker om miljön den utspelar sig i. Fredde Granberg var uppläsare av boken och jag att han gör ett bra jobb. Jag tycker att den är mycket bra för att vara en debutdeckare.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela