NettsBoktips.blogg.se

Här så skriver jag bokrecensioner på böcker jag läst och så skriver jag också om de olika författarna jag har vart och lyssnat på, på olika ställen.

Deckare: Vecka 36

Publicerad 2016-11-16 10:34:11 i Deckare,

Författare: Sofie Sarenbrant
År: 2010
ISBN: 978-91-7351682-2
 
HANDLING:
Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för denna gång. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom ett f¨å veckor kommer det att vara mammor.
 
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå ut och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.
 
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt hål för att finna lösningen på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand.
 
VAD JAG TYCKER OM BOKEN:
Jag hade svårt att komma igång med boken. Men när jag väl kommit in i boken så var den svår att lägga ifrån sig. Den var väldigt spännande och bra. Jag tycker att den var bra.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela